Kunst en workshops als er iets te vieren is

Zonder het vieren van de grote momenten glijdt het leven ongemerkt voorbij. Kunst kan ons laten stilstaan bij belangrijke gebeurtenissen en er betekenis aan geven.
Een schilderij of kunstobject als aandenken past echt echt in deze tijd, waarin mensen op zoek zijn naar persoonlijke rituelen om iets te vieren. Ik kan daarvoor bv een sfeervol portret of een themaschilderij schilderen, een kunstwerk waarbij uw unieke verhaal hoort.

Gezellig en creatief tijdens een feest, (bedrijfs)uitje of een reünie, is meedoen aan een van de schilderworkshops, zodat het een onvergetelijke dag wordt met een kunstzinnige inslag.

In de buurtschappen rond Winterswijk, waar de tijd stil lijkt te staan, organiseer ik uitstapjes waarbij ik streekverhalen vertel, zoals de huifkartocht “terug in de tijd”, met onverwachte vondsten en een spannende sage uit de historische schatkist.
Een ander inspirerend idee is samen een Mythetocht ondernemen. We gaan dan zelf verhalen en bijzondere foto’s maken tijdens een magische wandeling in bos of veld.

De workshop wichelroedelopen brengt je terug naar een oude traditie. Je leert tijdens een leerzame en speelse workshop hoe je dimensies in het landschap opmerkt, en je gaat zelf op zoek naar aardse krachten.
Ook als je onzichtbare sporen wilt vinden in je eigen tuin, of op je terrein of landgoed bied ik mogelijkheden voor een originele invulling van het feest.

Het uitgangspunt is een locatie in uw eigen omgeving (in overleg), of een sfeervolle locatie in de landelijke omgeving van Winterswijk.
Onderdelen kunnen ook gecombineerd geboekt worden en vormen dan een dagdeel of een hele dag.
Kijk voor meer informatie bij cursussen en workshops, en bij portretten, of mail me even.